ster02

Camping Hameau
les Cannisses ***
Gruissan-Ayguades

 

Camping Hameau les Cannisses - Gruissan-Ayguades

Camping Hameau Les Canisses ligt op 300 meter van het fijne zandstrand, naast het meer van Ayguades, in Gruissan. Het bestaat uit een verwarmd zwembad en 58 bungalows met airconditioning, elk perceel wordt afgebakend door vegetatie.

 

Onze klanten waarderen de rust van de verhuur. Er is geen entertainment om de rust van het verblijf te garanderen. Op de camping is een mini-market, wasserette aanwezig en een bar-restaurant heet u welkom van ontbijt tot diner.

 

Dichtbij:

bazaar, fietsverhuur, tabak pers.  Op rolschaatsen, op de fiets of op de scooter, de fietspaden aan het begin van ons etablissement leiden u in alle rust van de stranden naar de haven!

Qualité Tourisme Occitanie Sud de France    La Région Occitanie Pyrénées Méditerranée  Grands Sites Occitanie Sud de France

Sites Pays Cathare        Les Citadelles du Vertige

Qualité Tourisme Occitanie Sud de France    La Région Occitanie Pyrénées Méditerranée  Grands Sites Occitanie Sud de France  Sites Pays Cathare   Les Citadelles du Vertige

 

Camping Hameau les Cannisses - Gruissan-Ayguades

Uw Hameau Les Canisses camping biedt u bungalows geschilderd in frisse kleuren, op een privé terrein omringd met een omheining gemaakt van reusachtige riet (dat wil zeggen “Canisses”), aan de rand van een zee-meer en minder dan 300 meter van een groot zandstrand.

 

U zult genieten van de faciliteiten en het verwarmde zwembad.

Ville de Gruissan Mairie De Bages AudeLe Grand Narbonne

Office du Tourisme Côte du Midi   Mairie de Peyriac-de-Mer

Ville de Gruissan   Mairie De Bages Aude  Le Grand NarbonneMairie de Peyriac-de-MerOffice du Tourisme Côte du Midi

 

Camping Hameau les Cannisses - Gruissan-AyguadesAlle bungalows van Camping Hameau Les Cannisses zijn voorzien van airconditioning en hebben een eigen badkamer met een douche. Er is ook een kitchenette en u kunt van uw maaltijden genieten aan de buitentafels op het overdekte terras van de accommodatie.

 

Verder vindt u hier een wasserette. In de omgeving kunt u windsurfen. Elke bungalow heeft 1 gratis parkeerplaats. Camping Hameau Les Cannisses ligt 18 km ten oosten van Narbonne.

Camping Hameau les Cannisses - Gruissan-AyguadesDoor de film “37,2° Le Matin” is het beeld van de strandhuisjes op het strand van Gruissan zeer beroemd geworden. Het strand staat inmiddels bekend als “La plage des Chalets”.

 

De huisjes met authentieke charme zijn oorspronkelijk door vissers gebouwd. U kunt er heerlijk ontspannen en genieten van zon en zee, in een unieke en pittoreske sfeer.

Agence Nationale pour les Chèques-Vacances ANCV  Camping Qualité  ADAC

Camping Paradis        Acsi - Eurocampings

Agence Nationale pour les Chèques-Vacances ANCV    Camping Qualité    ADAC    Camping Paradis   Acsi - Eurocampings

 

Camping Hameau les Cannisses - Gruissan-AyguadesHet strand van Mateille, geclassificeerd door het “Conservatoire du Littoral Méditteranéen” (Behoud van de Middellandse Kust), is dé ontmoetingsplaats voor amateursurfers en zeilwagens. “La Vieille Nouvelle”, ongerept gebied gereserveerd voor watersport, het strand van Grazel in de haven en het strand van de Ayguades maken dit kustlandschap compleet…

Camping Hameau les Cannisses - Gruissan-Ayguades

Gruissan Plage is gelegen bij het levendige stadje Gruissan, waar u niet alleen meerdere winkels, restaurants en bars vindt, maar u ook een bezoek kunt brengen aan het prachtige middeleeuwse kasteel.

 

Bij het strand vindt u meerdere gezellige beachclubs, waar u kunt lunchen of dineren, met uitzicht op zee…

Guide Petit Futé  Mon Camping  Les Campings de l'Aude

Camping France        ANWB Camping

Guide Petit Futé    Mon Camping    Camping France    Les Campings de l'Aude   ANWB Camping

Camping Hameau les Cannisses - Gruissan-Ayguades
Camping Hameau les Cannisses - Gruissan-Ayguades

Camping

Hameau les Cannisses ***

 

Camping

 

Hameau les Cannisses
11430 Gruissan-Ayguades

 

Tel. +33 4 68 90 27 00
Tel. +33 6 81 79 76 10

 

GPS
Lat. 43° 13′ 22. 67″

Lon. 3° 13′ 75. 44″

 

Email

resa@sogerel.fr

 

Tarieven
www.vacances-gruissan.com

 

2/4 pers. bungalow per dag:
65.00 € tot 205.00 €

2/4 pers. bungalow per week:
294.00 € tot 1050.00 €

 

Restaurant

Bar – Restaurant

 

Service:

ParkingFietsvriendelijkDiervriendelijkZwembadWifi Internet Access

 

Payments

Gesproken Talen:

Français - French - Französisch - Francés - Francese - Frans  English - Anglais - Englisch - Inglés - Engels  Español - Spanish - Espagnole - Spanisch - Spagnolo - Spaans  Deutsch - German - Alemán - Allemand - Tedesco - Duits  

 

Openingstijden Camping Hameau les Cannisses – Gruissan-Ayguades:
– half april t/m 1e week oktober
 
Capaciteit Camping:
– 58 bugalows     Faciliteiten voor mensen met beperking

Mairie de Gruissan     Mairie de Vinnassan    Mairie de Bages  

Mairie de Port-la-Nouvelle      Mairie d'Armissan   Mairie de Sigean

   Mairie de Gruissan     Mairie de Vinnassan     Mairie de Bages     Mairie de Port-la-Nouvelle     Mairie d'Armissan     Mairie de Sigean       

Equipments and Services: 

* Strand
* Parking
* Diervriendelijk
* Douches met warm water

* Bungalow verhuur
* Privé parking
* Barbecue
* Faciliteiten voor mensen met beperking

Narbonne
Ville de Narbonne

Narbonne ligt aan de kust van de Middellandse Zee en vroeger aan de rivier de Aude. Narbonne staat in directe verbinding met de Middellandse zee door het canal de la Robine, een zijtak van het canal du midi. Op de plaats waar nu het canal de la Robine stroomt, stroomde vroeger de rivier de Aude. Narbonne heeft een rijke Romeinse geschiedenis. Op slechts 15 km van Narbonne ligt de gezellige familiebadplaats Narbonne-Plage. Deze plaats heeft 5 km aan mooie zandstranden, een jachthaven en een zeilschool. Het centrum van Narbonne wordt bepaald door het plein van het Place de l’Hotel de Ville. Hieromheen is eigenlijk alles gebouwd, zoals ook de winkelstraten. Aan dit plein bevindt zich ook het stadhuis en het vroegere aartsbisschoppelijk paleis, dat thans museum voor schilder, beeldhouwkunst en archeologieis. Vlak achter het plein bevindt zich de cathedrale Saint Just et Saint Pasteur. Deze kathedraal is gebouwd in de 13e en 14e eeuw, maar is helaas nooit afgebouwd, omdat een strategische Romeinse muur, die de stad beschermde tegen vijanden, dit in de weg stond. Narbonne, ooit een Keltiberische nederzetting, werd in 118 v.C. als Narbo Martius in een Romeinse kolonie omgezet en werd later hoofdstad van de tussen 125 en 118 v.C. ingerichte provincie Gallia Narbonensis. Omstreeks 400 werd de stad bisschopszetel. Van 462 tot 720 resideerden er Visigotische koningen. Van 720 tot 759 was Narbonne in handen van de Moren. Pippijn de Korte veroverde de stad op hen. In 1320 maakte een plotselinge wijziging van de loop van de Aude een einde aan de havenfunctie. De stad herleefde pas in de 20ste eeuw dankzij de wijnhandel...

 

Camping

Hameau les Cannisses ***

 

Camping

 

Hameau les Cannisses
11430 Gruissan-Ayguades

 

Tel. +33 4 68 90 27 00
Tel. +33 6 81 79 76 10

 

GPS
Lat. 43° 13′ 22. 67″

Lon. 3° 13′ 75. 44″

 

Email

resa@sogerel.fr

 

Tarieven
www.vacances-gruissan.com

 

2/4 pers. bungalow per dag:
65.00 € tot 205.00 €

2/4 pers. bungalow per week:
294.00 € tot 1050.00 €

 

Restaurant

Bar – Restaurant

 

Service:

ParkingFietsvriendelijkDiervriendelijkZwembadWifi Internet Access

 

Payments