Camping

Camping Le Fontaulié Sud *** - Nébias

 

Camping Le Fontaulié Sud - Nébias

Gelegen in het hart van het Katharenland, biedt Le Fontaulié Sud u een comfortabel verblijf op een hoogte van 600 meter. Het mediterrane klimaat, de ruimte, het panorama op de Pyreneeën en de Corbières, het warme welkom maken het een bevoorrechte plek voor uw vakantie.

De Fontaulié Sud biedt u rust en ruimte met zijn 69 goed afgebakende staanplaatsen op 3 hectare. Welkom ruiters en wandelaars.

 

Tot uw beschikking: Comfortabel sanitair met warm water, Zwembad en peuterbad, Restaurant en snackbar, Spelen: schommel, tafeltennis, tafelvoetbal, biljart, Bibliotheek, Animatie. In de omgeving: paardrijden, tennis, wild watersporten…een berghelling aan.

    Sites Pays Cathare    Les Citadelles du Vertige    La Région Occitanie Pyrénées Méditerranée    Qualité Tourisme Occitanie Sud de France    Grands Sites Occitanie Sud de France

Camping Le Fontaulié Sud - Nébias
Camping Le Fontaulié Sud - Nébias

Camping Qualité  Agence Nationale pour les Chèques-Vacances ANCV  Acsi - Eurocampings   Yelloh Village ADAC

Camping Le Fontaulié Sud - Nébias

De standplaatsen liggen op licht glooiende terrassen. Sommige standplaatsen hebben volledige beschutting, andere een redelijke. De omgeving biedt goede mogelijkheden om te wandelen. In de nabijheid is een kasteel gelegen. Er is een slecht weer ruimte aanwezig. Honden zijn toegestaan mits ingeënt en aan de lijn. De diepte van het kleuterbad is 50 cm.

Camping Le Fontaulié Sud - Nébias

 

Van de Middellandse Zee tot de Pyreneeën, van Carcassonne tot Narbonne, de Aude nodigt u uit in het Katharenland om zijn prachtige erfgoed, zijn prachtige landschappen, zijn smaak voor feesten te delen en zijn inwoners te ontmoeten.

Mon Camping  Camping FranceHPA Guide  Alan RogersANWB Camping   

Camping Le Fontaulié Sud - Nébias

Van de kastelen van het Pays Cathare, ware burchten van hoogtevrees, tot de Romeinse abdijen en kloosters, van de middeleeuwse stad Carcassonne tot het Canal du Midi, beide geclassificeerd als Werelderfgoed van de mensheid door de UNESCO, roze flamingo’s die in de vijvers van de kust leven met weilanden en kloven van de Haute Vallée de l’Aude en de Pyreneeën, het bereik is onvergelijkbaar.

Camping Le Fontaulié Sud - Nébias

Aan de eerste uitlopers van de Pyreneeën van de Aude, het Pays de Sault: van de Latijnse saltus (bossen) is een uitgestrekt plateau op een hoogte van 1000 meter, begrensd door immense sparrenbossen en de thuisbasis van duizend-en-een weilanden, zoals de bewoners graag om te zeggen dat het “een land op een plateau” is. Het uitzicht is ver weg. Overblijfselen van het oude kasteel in Belcaire, het is ook een land van geschiedenis en adembenemende landschappen … of beter gezegd om het opnieuw te vinden!

Camping Le Fontaulié Sud - Nébias
Camping Le Fontaulié Sud - Nébias

 Ariège Pyrénées  la Communauté de communes du Limouxin    Mairie de Quillan   Communauté de Communes du Pays d'Olmes     Sud de France - Le Meilleur de l'Occitanie

Gesproken Talen:

Français - French - Französisch - Francés - Francese - Frans  English - Anglais - Englisch - Inglés - Engels  Español - Spanish - Espagnole - Spanisch - Spagnolo - Spaans 

 

Openingstijden Camping Le Fontaulié Sud – Nébias:

mei t/m september
 
Capaciteit Camping:
– 69 plaatsen, 12 Mobilehomes, 4 Chalets   Faciliteiten voor mensen met beperking

 

Capacity Restaurant:
– 40 plaatsen binnen, 40 plaatsen op terras   Faciliteiten voor mensen met beperking

Mairie de Nebias      Mairie de Coudons      Mairie de Belvis      Mairie de Puivert      Mairie de Joucou      Mairie de Campagne-sur-Aude

Equipments and Services: 

* Zwembad
* Camper service ruimte
* Kinderspelen
* Parking
* Bibliotheek
* Poedelbad
* Petanque baan
* Speelkamer
* Bungalow verhuur
* Restaurant
* Animatie
* Diervriendelijk

* Mobile home verhuur
* Privé parking
* Wasmachine
* Kruidenier
* Barbecue
* Droogtrommel
* Elektrische voorzieningen
* Douches met warm water
* Chalet verhuur
* Nacht bewaking
* Faciliteiten voor mensen met een beperking

Camping Le Fontaulié Sud ***

 

Camping

 

Camping Caravaning
Le Fontaulié Sud
2 Chemin Trabanet
11500
Nébias

 

Tel. +33 4.68.20.17.62
Tel. +33 6.07.71.98.85

 

GPS
Lat. 42° 89′ 35. 73″ 
Lon. 2° 10′ 39. 91″

 

Email

lefontauliesud@free.fr

 

Tarieven
www.lefontauliesud.com

 

2 Volw. + 1 Auto + 1 plaats/dag: 17.00 € tot 23.00 €
4 pers. mobilhome huur/week:
270.00 € tot 510.00 €

 

Restaurant

Restaurant/bar/barbecue

 

Service:

ParkingFietsvriendelijkDiervriendelijkZwembadWifi Internet AccessRestaurant

 

Payments