Surfen

Eaurizon -
Puichéric

 

Eaurizon - Puichéric

Wij ontvangen u in Puichéric op onze nieuwe lokatie van meer dan 400 m2 met al het comfort dat u verdient (vergaderzaal, grote receptie, meer dan 100 m2 kleedkamers en toiletten).

 

Een nieuw terrein van meer dan 8000 m2 aan de oever van de Aude zal uw teambuilding of uw uitstapje verrijken met een tokkelbaan van 70 m, een picknickplaats, een boogschietbaan, enz.

 

Wij bieden u het beste welkom zonder prijsverhoging, zodat u op een veilige en vriendelijke manier kunt genieten van onze prachtige buitenervaringen.
Tot snel!

    Sites Pays Cathare    Les Citadelles du Vertige    La Région Occitanie Pyrénées Méditerranée    Qualité Tourisme Occitanie Sud de France    Grands Sites Occitanie Sud de France

Eaurizon - Puichéric Open lucht activiteiten zijn een ideale manier om het natuurlijke en culturele erfgoed van de streek te ontdekken.

 

Eaurizon heeft 2 bases: Axat en Puicheric.

 

Bij ons kunt u de volgende activiteiten beoefenen: Kanoën en kajakken, Klimmen, Speleologie, Tir à l’arc, Mountainbike, Stand up paddle… tevens fietsverhuur.

Eaurizon - Puichéric

Puicheric

 

Onze basis ligt in het hart van het Katharenland in Puichéric, op 20 minuten van de stad Carcassonne, 30 minuten van Narbonne, 40 minuten van Béziers en slechts 1 uur van Perpignan-Toulouse en 1 uur 30 minuten van Montpellier!

 

Gelegen aan de oever van de Aude en in de buurt van het beroemde Canal du Midi, dat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat ontvangen wij u op onze enorme parkeerplaats met een stadspark met speeltuin en picknicktafels. Voor een optimale beleving hebben wij een extra ruimte van meer dan 8000 m2 gecreëerd voor groepen en bedrijfsseminars. Dit grote terrein aan de oever van de rivier zal u ook verwelkomen voor uw picknicks en onze multi-activiteit uitdagingen: 70 m tokkelbaan over de rivier, Paddle, Arc trap, bumper ball enz.

 Limouxin Tourisme    Fédération Française de Canoë Kayak et Sports de Pagaie   Ultimate France    

Eaurizon - Puichéric

Kortom, er is tijd genoeg om u te amuseren en waarom niet afsluiten met een landelijk buffet met onze cateringpartners!

 

Ter plaatse aangeboden activiteiten :
– Kanoën en kajakken (verhuur & begeleiding)
– Stand up Paddle (verhuur & begeleiding)
– Boogschieten en boogspringen (toezicht) 

Eaurizon - Puichéric
Eaurizon - Puichéric

Axat

 

Het is in ons centrum in Axat, aan de voet van de Pyreneeën, op 1 uur van Perpignan, de kust en de skigebieden, en in het hart van de hoge vallei dat de rivier de Aude een kronkelend pad heeft uitgesleten door de beroemde kloven van Pierre Lys en St Georges om u te verwelkomen voor alle wildwatersporten…

 

Ook hier verwelkomen wij u aan de oever van de Aude met sanitaire voorzieningen en kleedkamers, eigen parkeergelegenheid.

U wordt verwelkomd met picknicktafels, barbecue en fotoservice met een toegewijde fotograaf.

 

Activiteiten ter plaatse:Eaurizon - Puichéric
– Raften (begeleiding)
– Hydrospeed (toezicht)

 

Activiteiten in de buurt:
– Trekking
– Klimmen
– Speleologie
– Canoraft (toezicht)

Eaurizon - Puichéric

Kanoën Kajakken op de rivier de Aude door het huren van een boot met verschillende afdalingen aangepast aan uw behoeften en wensen…

 

Kanoën in de Aude…

 

In de “INDEPENDENCE” huurformule! Voor een uur, een halve dag of voor een bivak kunt u kiezen tussen een kano met 2 zitplaatsen (of 3 voor kinderen tot 9 jaar) en een kajak met 1 zitplaats om over de rivier de Aude te varen. Opdat u uw “onafhankelijkheid” ten volle zou kunnen waarderen, bieden wij u bij de start een snelle technische initiatie aan.

 

Onze belangrijkste routes bevinden zich rond ons centrum in Puichéric met verschillende mogelijke afstanden en looptijden van 6-9-12 of 20 km. Op onze technische fiches hebben wij voor een beter begrip onze routes ingedeeld in kleur moeilijkheden zoals skiën. Deze indeling is gebaseerd op de klassieke stromen in de zomerperiode. In de lente kunnen de routes een extra moeilijkheidsgraad krijgen, afhankelijk van de regenval. Wij volgen deze variaties van dag tot dag via internet en leiden u naar de meest geschikte sites. De routes rond Puichéric zijn hoofdzakelijk groen tot blauw, afhankelijk van het waterpeil.

Eaurizon - Puichéric
Eaurizon - Puichéric

Gesproken Talen:
Français - French - Französisch - Francés - Francese - Frans  English - Anglais - Englisch - Inglés - Engels 

 

Openingstijden Eaurizon – Puichéric:  
– maart t/m oktober

Mairie de Puichéric       Mairie de Saint-Couat-d'Aude       Mairie de Roquecourbe-Minervois       Mairie de Blomac       Mairie de la Redorte       Mairie de Douzens

Equipments and Services: 

* Kanoën
* Groepen welkom
* Wild water zwemmen
* Rafting
* Kajakken

* Via Corda

* Diervriendelijk
* Instructie training
* Hot-Dog

* Speleologie
* Hydrospeed
* Tubing

Eaurizon – Puichéric

 

Recreatie – Sport – Watersport – Kanoën- Kayaken – Raften – Speleologie – Hydrospeed, White water swimming, Climbing, Via corda, Speleology, Hot-Dog

 

Base Nautique Eaurizon
51 Route Minervoise
11700 Puichéric

 

Tel. +33 4.68.49.99.82

 

GPS

Lat. 43° 22′ 33. 67″

Lon. 2° 62′ 63. 17″

 

Email
contact@eaurizon.eu

 


www.eaurizon.eu

 

Tarieven

Canoeing- Kayaking
1-uur tarief:
8.00 € tot 12.00 €

1/2 dag tarief:
21.00 € tot 23.00 €
1 dag tarief:
31.00 € tot 33.00 €

 

Service:

ParkingFietsvriendelijkZwembad

 

Payments