golf02

Golf Domaine de Falgos -
Saint Laurent de Cerdans

 

Golf Domaine de Falgos - Saint Laurent de Cerdans

18 Holes, Par

68 – 5177 m/5622 yards.

 

De golfbaan van Domaine de Falgos is een zeer mooie golfbaan. De achttien holes zijn zeer geaccidenteerd en zijn een grote uitdaging voor golf(st)ers van ieder niveau.

PerpignanMairie de Céret   Collioure Tourisme Argelès-sur-Mer   Banyuls-sur-Mer

 

Golf Domaine de Falgos - Saint Laurent de CerdansDankzij het feit dat u golft op 1.000 meter hoogte vliegen de ballen ook verder dan normaal en dat maakt golfen hier nog leuker dan normaal.

 

De baan wordt zeer goed onderhouden en dat merkt u vooral aan prachtige greens, mooi onderhouden bunkers en korte gemaaide fairways.

Golf Domaine de Falgos - Saint Laurent de Cerdans

Aangelegd in 1991, kan men hier genieten van overweldigende uitzichten op de besneeuwde Canigou en de Middellandse Zee. Het restaurant is volledig gerenoveerd met als luxe qua uitstraling.

 

Er is plaats voor 70 gasten binnen in het restaurant en voor 40 gasten op de veranda om te profiteren van de warme Catalaanse zon….

Golf Domaine de Falgos - Saint Laurent de Cerdans

 

Domaine de Falgos is zonder twijfel een must voor golfers in Languedoc Roussillon.

 

Een top kwaliteit baan uniek gelegen dichtbij de Spaanse grens aan de voet van de Mont Canigou en met uitzicht op de baai van Rosas.

Golf Domaine de Falgos - Saint Laurent de Cerdans

 

In deze idyllische omgeving, te midden van het glooiende berglandschap, ligt deze befaamde golfbaan, die enige bekwaamheid vereist, terwijl het de spelers van alle niveaus de kans geeft om hun spel te verbeteren.

Tourisme Roussillon Conflent          Tourisme Conflent Canigó         Ille-sur-Têt - Les Orgues - Ille-sur-Têt - Logo       La Région Occitanie Pyrénées Méditerranée         Mairie de Salses-le-Chateau

Golf Domaine de Falgos - Saint Laurent de CerdansOnze oefen baan is open voor het publiek met een 15 driving range inclusief 6 under cover, oefen bunkers, een putting green en een chipping green.

 

De Falgos heeft een 18 holes golfbaan, par 70 en een afstand van 5622 meter van de back tees. Beschikbaar voor huur: golfkarretjes, elektrische trolleys, pull trolleys, tassen en clubs.

Golf Domaine de Falgos - Saint Laurent de Cerdans
Golf Domaine de Falgos - Saint Laurent de Cerdans

Gesproken Talen:

Français - French - Französisch - Francés - Francese - Frans  English - Anglais - Englisch - Inglés - Engels   Español - Spanish - Espagnole - Spanisch - Spagnolo - Spaans 

 

Openingstijden   Golf Domaine de Falgos – Saint Laurent de Cerdans:  

– half maart t/m half december 
– Bezoekers zijn iedere dag welkom.
– Vooraf reserveren is noodzakelijk.
– Een handicap certificaat van thuisclub is verplicht.

 

Openingstijden Restaurant:  

– Het restaurant is open voor de lunch van 12.30 tot 14.30
– De grill is open (weekends, bankvakanties en doorgaans in juli en augustus) van 12.00 tot 14.30
– Restaurant is open van 19.30 tot 21.30
– Gedurende het winterseizoen is het restaurant op dinsdag, zaterdag en zondag voor lunches geopend.

   Mairie de Céret       Tourisme de Saint-Cyprien           Tourisme et Patrimoine en Pays Occitan      Vallespir Tourisme     

Equipments and Services: 

* Parking
* Shop
* Compact
* Golf clubs verhuur
* Buggy verhuur
* Golf lessen

* Spa

* Holes: 18
* Par: 70
* Type: Gebergte
* Lengte: 5177 m/5622 yards
* Slope: 137

* Hotel
* Restaurant

Céret
Céret

Céret ligt in de uitlopers van de Pyreneeën, in het zuidoosten van Frankrijk. Het ligt aan de rivier de Tech. Ceret is beroemd om zijn Musee d'Art Moderne (Museum of Modern Art), waarin talrijke Picasso schilderijen, beeldhouwwerken en keramiek, waaronder de beroemde stierengevechten kom serie heeft. Het museum beschikt ook over schilderijen van Chagall, Matisse, Herbin, Soutine, veel Fauves en een paar impressionisten. De bovenste verdieping van het museum herbergt rondreizende tentoonstellingen. De Pont du Diable (Devil's Bridge) is een enkele boog stenen brug gebouwd tussen 1321 en 1341. Met een enkele overspanning van 45,45 m, het was ten tijde van de bouw 's werelds grootste boogbrug in termen van overspanning. Ceret is vooral beroemd om zijn kersen. De eerste van pluk van het seizoen wordt volgens plaatselijke traditie verstuurd aan de Franse president. Ceret organiseert ieder jaar een kers festival met rariteiten zoals kriekenbier en een kersenpit spugen wedstrijd. Het kersseizoen is tijdens het einde van april en mei. Ceret houdt ook een jaarlijkse stierenrennen festival, wat bekend staat als La Feria, waar jonge stieren (meestal met hun stompe hoorns) lopen door de straten bijeengedreven door een groep van hoogopgeleide Camargue ruiters en vrouwen. Jongeren aangevuurd door goedkope lokale wijn en het dragen van traditionele rode en gele Catalaanse outfits, achtervolgen de stier van achteren in een poging om de staart van de stier te vangen en vast te houden zolang ze kunnen. De feria wordt altijd gehouden in het weekend het dichtst bij de 14e juli, de bestorming van de Bastille. De zaterdagmarkt in Ceret is een hoogtepunt van de week en is een sociale gebeurtenis. Het is een bruisende, drukke markt, verkoop van vooral lokale producten. Verse groenten en fruit kraampjes staan naast de man die boudins (worsten) blanc en noir verkoopt. De olijvenstal is een 'must see', waar u kunt kiezen uit een groot scala aan gedroogde en gemarineerde olijven. De lokale kaasmakers verkopen alles van de heerlijke verse kazen. Ceret is een voortdurende traditie van een tehuis voor kunstenaars, vooral schilders en dichters. Pablo Picasso woonde in Ceret in het begin van de 20e eeuw en Cafe Pablo in de stad is aan hem gewijd. Het Grand Cafe, nog steeds vandaag de dag functioneel, is een ontmoetingsplaats voor vele bekende artiesten in het begin van de vorige eeuw. Henri Matisse en Amadeo Modigliani, en andere kunstenaars, bezochten dit etablissement...

 

Gran Jonquera Outlet & Shopping

Gran Jonquera
Outlet & Shopping

Bereikbaarheid:
vanuit Frankrijk, via de A9 / AP7, afrit nr. 2. Na de tol neemt u de afrit richting Figueres.

Bijzonderheid:
Op 5,5 km van de Franse grens vindt u Gran Jonquera Outlet & Shopping met fabriekswinkels en klassieke boetieks. Het gebouw, met zijn moderne architectuur, heeft veel dakramen. Winkels en diensten worden op twee niveaus ingezet. Ongeveer vijftig winkels bevinden zich naast een supermarkt, diverse restaurants en een ijssalon.

Producten:
er zijn meer dan 300 merken aanwezig. Een kleine bioscoop en een culturele ruimte, waar projecties over de geschiedenis van de regio worden vertoond, maken het aanbod compleet. We kunnen de aanwezigheid van Nike Factory Stores melden. Dagopvang voor kinderen vanaf 12 maanden. Onder de laatste openingen in Gran Jonquera, Little Marcel, Vidal homme, Un Jour ailleurs Paris, Smith and Buter (Calvin Klein, Japan Rags, Le Temps des Cerises, Pinko, Superdrive, etc.) en Urban Stores met Jacqueline de Jong, Only and Sons…

Golf Domaine de Falgos

 

Recreatie – Sport – Golf

 

Domaine de Falgos – BP9
66260 Saint Laurent de Cerdans

 

Tel. +33 4.68.39.51.42

 

GPS

Lat. 43° 36′ 63. 92″

Lon. 2° 58′ 18. 33″

 

Email

contact@falgos.com

 

Website

www.falgos.com

 

Tarieven

Green-fee all season
18-Holes: 39.00 € tot 71.00 €

 

Green-fee all season
9-Holes: 29.00 € tot 48.00 €

 

Restaurant
Ons team biedt een gevarieerd menu met specialiteiten uit het zuiden van Frankrijk om van te genieten in de intieme omgeving van ons restaurant, een oude schapenboerderij omgebouwd tot restaurant…

 

Service:

ParkingFietsvriendelijkWifi Internet AccessRestaurantGolfbaanCafé

 

Payments