Recreatie gezin

La Réserve Africaine
de Sigean

 

La Réserve Africaine de Sigean

Een ideaal dagje uit als u op zoek bent naar vermaak en avontuur, het park is 365 dagen per jaar open. Het wordt voortdurend uitgebreid.

Meer dan 3.800 dieren leven in bijna 300 hectare bos, lagunes en ‘garrigues’ (geurend kreupelhout).

Ville de Sigean  Mairie de Bages Mairie de Peyriac-de-MerOffice de Tourisme Port La Nouvelle  Mairie de La Palme

La Réserve Africaine de Sigean

 

Bezoek onder andere het leeuwen park, Tibetaanse beren, giraffen en neushoorns en een voetgangers tocht naar de olifanten, dromedarissen, chimpansees en alligators.

 

Als u langs de lagunes komt, zult u versteld staan van de aanblik van meer dan 1000 vogels: flamingo’s, ibissen, ooievaars, pelikanen en nog veel meer.

La Réserve Africaine de Sigean In de jaren ’70, 15 km ten zuiden van Narbonne, aan de rand van het zoutmeer van Bages-Sigean, aan de monding van de rivier de Berre en rond een zone bestaande uit kwelders die zijn omgevormd tot een uitgestrekt zoutmeer genaamd Œil de Ca , heidezones met hier en daar wat wijnstokken, vertegenwoordigden een niet-verstedelijkte plek, rijk aan fauna en flora die beschermd moest worden.

    Sites Pays Cathare    Les Citadelles du Vertige    La Région Occitanie Pyrénées Méditerranée    Qualité Tourisme Occitanie Sud de France    Grands Sites Occitanie Sud de France

La Réserve Africaine de Sigean Het was in deze optiek dat de interministeriële afdeling van de Languedoc Roussillon, ook bekend als ‘missie Racine’ (genoemd naar zijn president), belast met de ontwikkeling van de lokale kustlijnen, in 1972 de toestemming gaf om een dierenpark te creëren, uniek vanwege zijn grote formaat, origineel vanwege zijn fokprogramma’s, goed geïntegreerd in de lokale omgeving en in staat om bij te dragen aan de bescherming ervan, terwijl het tegelijkertijd zijn instandhoudingsactiviteit ontwikkelt met betrekking tot voornamelijk Afrikaanse dieren.

La Réserve Africaine de Sigean

 Dit Zoologisch Park is zo groot ontworpen om de dieren hetzelfde gedrag als in het wild te laten vertonen.

 

Als zoölogisch park heeft la Reserve Africaine de Sigean heeft vier doelstellingen:

 

• onderzoek: iets toevoegen aan de menselijke kennis over de wilde flora
• instandhouding: Voor bedreigde diersoorten en voor toekomstige generaties van het ras
• onderwijs: bijdragen aan een beter begrip van de wilde dieren, hun onderlinge afhankelijkheid en hun relaties met hun omgeving
• recreatie: Om de mensen de vreugde te geven die de aanblik van de schoonheid van wilde dieren in hun natuurlijke omgeving hebben.

Ville de Gruissan Narbonne Plage    Corbières Rousillon TourismeOffice de Tourisme de NarbonneLe Grand Narbonne

La Réserve Africaine de Sigean

Het bezoek aan de Réserve Africaine de Sigean gebeurt eerst ongeveer een uur met de auto (met uw eigen voertuig), en daarna ongeveer twee en een half uur te voet. Je moet minimaal 3-4 uur rekenen om het hele park te bezoeken, dus je kunt net zo goed de hele dag plannen om ten volle van je tour te genieten!

Gesproken Talen:
Français - French - Französisch - Francés - Francese - Frans  English - Anglais - Englisch - Inglés - Engels  Español - Spanish - Espagnole - Spanisch - Spagnolo - Spaans  Cataluña - Catalan - Katalonien - Catalana - Catalaans

 

Openingstijden La Réserve Africaine de Sigean:   

–  01 januari t/m 31 december

– van 09:00 tot 18:30 in de zomer en tot 16:00 in de winter…

La Réserve Africaine de Sigean
La Réserve Africaine de Sigean

Equipments and Services: 

 * Winkel
* Groepen met gids
* Parking
* Individuele rondleiding zonder gids
* Projectiezaal

 * Bar
* Restaurant
* Individuele rondleiding met gids

* Spellen
* Faciliteiten voor mensen met beperking

Mairie de Sigean       Mairie de Port-la-Nouvelle       Mairie de Bages       Mairie de Peyriac de Mer       Mairie de Portel des Corbières       Mairie de La Palme

La Réserve Africaine de Sigean

 

Recreatie – Dierenpark

 

19 Chemin Hameau du Lac
11130 Sigean

 

Tel. +33 4.68.48.20.20

 

Email
contact@

reserveafricainesigean.fr

 


www.reserveafricainesigean.fr

 

Volwassenen: 32.00 €
Kinderen: 23.00 €

 

Service:

ParkingCafé, Bar

 

Payments