Restaurant

Le Grand Cap *** -
Leucate

 

Le Grand Cap - Leucate

Opgeleid in de keukens van Franck Putelat en na een omweg bij Meurice in Parijs, opende Chef-kok Erwan Houssin in 2010 zijn eerste restaurant in Avignon dat later een ster heeft gekregen. Begin 2016 opent hij met veel elan Restaurant Le Grand Cap bij Leucate met een gastronomische keuken met finesse en de footprint van maritieme smaken voor te stellen in een prachtige omgeving.

 Sites Pays Cathare   Leucate  La Région Occitanie Pyrénées Méditerranée    Qualité Tourisme Occitanie Sud de France  Mairie de La Palme

Le Grand Cap - Leucate

Dit schiereiland gelegen aan het oostelijke puntje van de Corbières Maritimes in het departement Aude, biedt een prachtige omgeving die perfect past tussen de Aarde en de Zee. Een plek die zich ideaal leent om de kust van de Middellandse Zee te ontdekken.

Le Guide Michelin - 1 étoile

Gelegen aan de zee, laat u verleiden door een fraai ingerichte zaal die ruimte laat voor contemplatie van de natuur, die het omringt. Een ideale omgeving om de gerechten van onze chef-kok Erwan Houssin te ontdekken en te proeven.

Le Grand Cap - Leucate
Le Grand Cap - Leucate

Fitou A.O.P.   Ville de Rivesaltes   Les vins du Corbières Comités des Œuvres Sociales de la Communauté de Communes Corbières Salanque Méditerranée     Vignobles & Découvertes

Le Grand Cap - Leucate Het was in de keukens van Franck Putelat en later in Parijs aan de zijde van Eric Fréchon van Le Bistro Paris dat zij haar debuut maakte in de Pâtisserie. Uiteindelijk in 2010, creëerde zij samen met Erwan de Diapason in Avignon. Nu zijn zij samen het avontuur aangegaan voor Le Grand Cap en verrast zij keer op keer de opgetogen gasten met haar zoete lekkernijen, waar de smaken wordt bepaald door de seizoenen.

Le Grand Cap - LeucateEen verfijnde zaal die veel ruimte laat voor privacy en vooral de natuur die alom vertegenwoordigt is in dit decor landschap. Een plek waar het thema en de gastronomie hun inspiratie hebben gevonden in de zee. Het is met groot genoegen dat het  team van Le Grand Cap u van harte welkom heet!

Le Grand Cap - Leucate Leucate, een natuurgebied bestemming voor een geslaagde wandel- of fietsvakantie! Leucate beslaat 18km van de Middellandse Zee, evenals 31 km aan rivieren, meren, kanalen, havens en eilanden … de ideale plek voor een trekking vakantie! Een schiereiland gelegen tussen de Middellandse Zee en het meer, Leucate is een unieke locatie, ideaal voor natuurliefhebbers actieve vakanties aan zee! Leucate is een onderdeel van het Regionaal Natuurpark van Narbonne in de Middellandse Zee. Narbonne biedt 100.000 hectare aan uitzonderlijke gevarieerde plaatsen en landschappen en maakt een zeer gevarieerde observatie van flora en fauna mogelijk. De klif en de hooglanden van Leucate zijn de favoriete plekken van Leucate. Het doolhof aan wijngaarden, begrensd door droge stenen of  omheind door de garrigue met wilde amandelbomen is een onuitputtelijke bron van wandelen! Volg de borden langs de paden van de wijnboeren en herders!

Le Grand Cap - Leucate
Le Grand Cap - Leucate

Gesproken Talen:

Dutch - Hollandais - Niederlandisch - Holandés - Olandese - Nederlands  English - Anglais - Englisch - Inglés - Engels  Español - Spanish - Espagnole - Spanisch - Spagnolo - Spaans  Cataluña - Catalan - Katalonien - Catalana - Catalaans

 

Openingstijden Restaurant Le Grand Cap – Leucate:

01januari t/m 31 december – van 12:00 tot 14:00 en van 19.30 tot 21.00
– Gesloten: dinsdag – woensdag – zondagavond

 

Capaciteit Restaurant:
– 1 Restaurantzaal, 60 zitplaatsen    

Mairie de Fitou      Mairie de Caves       Mairie de Feuilla       Mairie de Salses-le-Château       Mairie de Saint-Laurent-de-la-Salanque       Mairie d'Opoul-Périllos

Equipments and Services: 

* Airconditioning
* Parking

* Gastronomique
* Restaurant
* Diervriendelijk

Le Grand Cap ***

 

Restaurant Gastronomique

 

Chemin du Phare
11370 Leucate

 

Tel. +33 4.68.48.13.73

 

Email

contact@restaurant-grand-cap.fr

 


www.restaurant-grand-cap.fr

 

Restaurant

Menus: 68.00 € tot 128.00 €
Lunch menu: 28.00 € tot 34.00 €

 

Service:

ParkingRestaurant

 

Payments