Gîtes

Les Roulottes Du Lauragais -
Montmaur

 

Les Roulottes Du Lauragais - Montmaur In Montmaur, een klein dorpje in de Aude streek van Languedoc Roussillon, in het zuiden van Frankrijk, verwelkomen wij u graag voor een atypisch verblijf in het hart van de Lauragais!

 

Op de plek van uw vakantie, midden op het platteland van Lauragais, vindt u de rust die bevorderlijk is voor al uw flanerieën in een bohemienachtige sfeer.


Met zijn gekleurde houtwerk en oude gevlekte voorwerpen zal Les Roulottes du Lauragais u meevoeren!

Mairie de Villefranche-de-Lauragais      Office de Tourisme de Toulouse   Castelnaudary Tourisme    Ville de revel      Pays Lauragais

Les Roulottes Du Lauragais - Montmaur

Onze 2 caravans kunnen elk tot 4 personen herbergen. Hoewel ze verschillend zijn, zijn ze zorgvuldig ingericht om u een harmonieuze, zachte en warme sfeer te bieden, die bevorderlijk is om te ontsnappen…

 

Volledig gemaakt van gezonde en ecologische materialen (hout, hennepwol), zorgen deze houten cocons voor een onmiddellijk gevoel van welzijn en innerlijke rust. Anti-stress effect gegarandeerd! 

 Ville de revel    Clévacances : Location de vacances et chambre d'hôtes    AOC/AOP Cabardès    Agence Nationale pour les Chèques-Vacances ANCV  Communauté de Communes Lauragais Revel Sorézois

Les Roulottes Du Lauragais - Montmaur

De ene heeft een alkoof (2 personen), een grote volledig uitgeruste woonruimte (kitchenette met magnetron, zithoek met dvd-speler en flatscreen) met een “ladebed” bank (2 slaapplaatsen) en een comfortabele badkamer.

 

De andere biedt een soortgelijke leefruimte met een slaapbank, een badkamer met douche, een apart toilet en een slaapkamer met een tweepersoonsbed.

Elk heeft een eigen terras met tuinmeubilair en een barbecue.

Onze Roulottes wachten op u, gezinnen of geliefden die klaar zijn om mee te dromen! 

Les Roulottes Du Lauragais - Montmaur

In Montmaur, een klein dorpje in de Aude streek van Languedoc Roussillon, in het zuiden van Frankrijk, verwelkomen wij u graag voor een atypisch verblijf in het hart van de Lauragais!

 

Op de plek van uw vakantie, midden op het platteland van Lauragais, vindt u de rust die bevorderlijk is voor al uw flanerieën in een bohemienachtige sfeer.

 

Gelegen op de weg naar het land van de Katharen, zijn kastelen en het Canal du Midi. Dicht bij Carcassonne en Castelnaudary, tussen Toulouse en de Middellandse Zee.

Les Roulottes Du Lauragais - Montmaur

Ideaal voor gezinnen, ons terrein is volledig omheind. U vindt er spelletjes voor kinderen en een zwemgedeelte waar iedereen van kan genieten!

 

Wij stellen u boeken en gidsen ter beschikking over onze regio, het erfgoed en de geschiedenis, en er zijn ook dvd’s beschikbaar.

 

Onze inzet voor duurzame ontwikkeling komt op vele manieren tot uiting. De Roulottes zijn gebouwd met ecologische materialen en zijn lokaal vervaardigd. Onze ontbijten zijn biologisch of huisgemaakt. Alle producten die in de caravan en in de tuin worden gebruikt zijn milieuvriendelijk. Onze energieleverancier (Enercoop) zet zich voor 100% in voor duurzame energie.

 Tourisme de Haute Garonne    Couleur LauragaisOffice de Tourisme du Pays LauragaisCommunauté de Communes Terres du Lauragais

Les Roulottes Du Lauragais - Montmaur

Onze woonwagens zijn geclassificeerd als “3 épis gites de France”, in de categorie “ongewoon”.

 

Uitzonderlijke en ongewone accommodatie, voor een vakantie op het platteland in de aude, languedoc roussillon, zuiden van frankrijk. Gelegen op de weg naar het land van de Katharen, zijn kastelen en het Canal du Midi. Dicht bij Carcassonne en Castelnaudary, tussen Toulouse en de Middellandse Zee.

 

En als je tot rust komt, zul je rust vinden!

Gesproken talen:

Français - French - Französisch - Francés - Francese - Frans  English - Anglais - Englisch - Inglés - Engels  

 

Openingstijden Gîtes Les Roulottes Du Lauragais – Montmaur:
– januari t/m december

 

Capaciteit Gîtes:
– 1 Gîte, 2 Huifkarren (Pipowagens) – max. 4 personen

Mairie de Montmaur       Mairie de Montferrand       Mairie d'Airoux       Mairie de Labastide-d'Anjou       Mairie de Soupex       Mairie de Saint Paulet   

Equipments and Services: 

* Kitchenette met magnetron
* Parking
* Televisie

* Barbecue
* Huifkarren (Pipowagens)
* Terras

Les Roulottes Du Lauragais

 

Guest Rooms – Bed & Breakfast – Gîtes – Chambre d’hôtes – Table d’hôtes

 

1 Rue de la République
11320 Montmaur

 

Tel. +33 9.54.70.25.78

 

GPS

Lat. 43° 39′ 20. 88″

Lon. 1° 84′ 59. 58″

 

Email

lesroulottesdu lauragais@orange.fr

 

Website Gîte
www.lesroulottesdu lauragais.com

 

Logies

B&B 1 nacht voor 2 pers.:
75.00 € tot 95.00 €

 

Gîte (tot 4 pers.):
Week: 280.00 € tot 430.00 €

 

Lunch mand voor onderweg:

p/p 17.00 €

 

Service:

ParkingFietsvriendelijkDiervriendelijkZwembad

 

Payments