Naturisme

Leucate Plage
Naturiste & Village

 

Leucate Plage Naturiste & Village

Je komt er door richting het noorden van de D627 te rijden voorbij Port Leucate. Aan de linkerkant is het Etang waar veel sail-boarders heen gaan en voor de brug is er een rechts een afslag naar de naturisten dorpen en het Centrum Conchicole.

 

Na de afslag is er een rotonde, ga rechtsaf en na het passeren van enkele nieuw gebouwde appartementen komt u bij een smalle brug.

Sites Pays Cathare    La Région Occitanie Pyrénées Méditerranée  Qualité Tourisme Occitanie Sud de France

Tourisme Leucate        Mairie de La Palme

    Sites Pays Cathare Tourisme Leucate La Région Occitanie Pyrénées Méditerranée  Qualité Tourisme Occitanie Sud de France Mairie de La Palme

Leucate Plage Naturiste & Village U heeft meer kans te parkeren voor de de brug dan wanneer u de brug overgaat, tenzij u geluk heeft, het is echter slechts een korte wandeling over een verhard pad naar het strand tussen twee van de naturisten dorpen. ‘Aphrodite’ aan de linkerzijde heeft een restaurant aan het strand en ‘Oasis’ heeft een pizza/cafe naast het zwembad. Zoet water douches zijn aanwezig, het strand is openbaar en zonder dwalende voyeurs.

Leucate Plage Naturiste & VillageTerzijde, wij zijn naturisten en worden liever niet ‘nudisten’ genoemd.

 

Als u links gaat bij de bovengenoemde rotondeleidt dat naar het derde dorpje genaamd Ulysses, waar de vis restaurantjes zijn ‘voor de consumptie van verse schelpdieren!

La Fédération des Espaces Naturistes en France    Organisation Naturiste Européenne  La Fédération naturiste internationale

Naturisme.com campings en France        Association Régionale de Naturisme en Languedoc-Roussillon

La Fédération des Espaces Naturistes en France    Organisation Naturiste Européenne  La Fédération naturiste internationale  Naturisme.com campings en France   Association Régionale de Naturisme en Languedoc-Roussillon

 

Leucate Plage Naturiste & Village8 stranden in Leucate voor een vakantie aan zee in het zuiden van Frankrijk

 

De vijf entiteiten van Leucate delen een kustlijn van 18 Km van fijn zandstrand. De breedte varieert van 400 m (Coussoules in La Franqui) tot een paar meter (het beschutte stuk strand aan de voet van de klif van Leucate Plage). Met het uitzicht naar het oosten kunnen de moedige of de nachtbrakers van fantastische zonsopgangen genieten.

Leucate Plage Naturiste & VillageHet meer van Leucate heeft ook een paar kleine gezellige stranden, maar in tegenstelling tot de zee, is het water erg ondiep en warm.

 

Liefhebbers van de late middag wandelingen kunnen genieten van prachtige zonsondergangen met op de achtergrond de Canigou en de Corbières. Dat alleen al is de moeite waard.

FFN - Naturisme      Association des Naturistes de Paris

Naturisme et-TerroirsFrance 4 Naturisme

FFN - Naturisme    Association des Naturistes de Paris   Naturisme et-Terroirs  France 4 Naturisme  

 

Plageleucatenaturiste64Het nudisten strand van Leucate bevindt zich aan de linkeroever van de haven, tussen de dam en de Grau de Leucate (oesterkwekers).

 

Dit lange strand van ongeveer 1 km is uitsluitend gereserveerd voor naturisten. Daar vindt u veel naturisten woningen (omheind). Het centrum is vrij toegangkelijk met ruime gratis parkeergelegenheid. Het strand is ideaal voor naturisme, want het ligt apart van de andere stranden. In het midden van het strand, is er een badmeesterhuisje geopend tijdens het zomerseizoen.

Leucate Plage
Naturiste & Village

 

Stranden – Naturisme

 

Leucate Tourist Office
Espace Henry de Monfreid
Port Leucate BP17
11370 Leucate

 

Tel. +33 4.68.40.91.31

 

Email

info@leucate.net

 

Beach - Strand
www.tourisme-leucate.fr

 

Volwassenen: vrij entree
Kinderen: vrij entree

 

Service:

ParkingFietsvriendelijkDiervriendelijkRestaurantZwemgelegenheid

 

Payments

Gesproken Talen:

Français - French - Französisch - Francés - Francese - Frans  English - Anglais - Englisch - Inglés - Engels  Español - Spanish - Espagnole - Spanisch - Spagnolo - Spaans 

 

Openingstijden Leucate Plage Naturiste & Village – Leucate:
– januari t/m december

Mairie de La Palme     Mairie de Caves    Mairie de Fitou  

Mairie de Feuilla     Mairie de Treilles   Mairie de Roquefort-des-Corbières

   Mairie de La Palme     Mairie de Caves     Mairie de Fitou     Mairie de Feuilla     Mairie de Treilles     Mairie de Roquefort-des-Corbières       

Equipments and Services: 

* Parking
* Strand
* Zee
* Zand: fijn
* Wandelgebied

* Naturisme
* Toilet
* Setting: Landelijk
* Restaurant
* Café, Bar
* Groepen welkom

Leucate Plage
Leucate Plage

Leucate Plage is een populaire badplaats in het zuiden van Frankrijk aan de Middellandse Zee. Het is gelegen nabij de stad van Leucate, hoewel het strand vrij afgelegen ligt en biedt een rustgevende badplaats ervaring. 15 km aan stranden van fijn goudachtig zand en behoren tot de mooiste Franse stranden in het zuidelijke deel van het land. Surfers en nudisten zullen vooral genieten van Leucate Beach. Voor de eerste groep, de stranden van Leucate zijn goed bekend voor kite-surfen en windsurfen, en diverse andere watersporten die afhankelijk zijn van de wind. Voor degenen die houden van luieren op het strand au naturel, Leucate Beach heeft een sectie die officieel is aangewezen als naaktstrand, een paar naturisten resorts begeleiden het naakt strand. Leucate Plage zelf is een familie strand, en je kunt je familie, je strandlakens en uw parasol meenemen om een dagje te genieten van het zachte bleke zand en de turquoise Middellandse Zee. Kliffen bieden de lagune rondom beschutting, ook al is er meestal genoeg wind voor kite-en windsurfen. Deze twee sporten worden vaak gedaan op de zoutwater meren een beetje landinwaarts van de belangrijkste stranden, deze meren hebben het voordeel van rustiger vaarwater en een beschut gebied, met minder risico voor beginnende surfers die vrezen door de zee weggevoerd te worden. Diverse lokale touroperators hebben kite-surfen lessen beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen. Er zijn ook enkele unieke watersporten te vinden op Leucate Beach voor de avontuurlijke onder ons. Met de 'Sky Fly' ride, bungelen toeristen aan een kabel over het water, terwijl een vlieger hen trekt naar de 'hemel', waardoor ze 'vliegen' in veiligheid. 'Kabel-skiing' is een andere interessant avontuur, waar de beoefenaars zijn opgehangen aan een kabel die hen beweegt over het water bij hoge snelheden, waardoor ze sporten, zoals waterskiën of wakeboarden snel en veilig leren. Er zijn ook een aantal meer traditionele watersporten zoals kajakken, paddle-varen, kanoën en vissen...

 

Leucate Plage
Naturiste & Village

 

Stranden – Naturisme

 

Leucate Tourist Office
Espace Henry de Monfreid
Port Leucate BP17
11370 Leucate

 

Tel. +33 4.68.40.91.31

 

Email

info@leucate.net

 

Beach - Strand
www.tourisme-leucate.fr

 

Volwassenen: vrij entree
Kinderen: vrij entree

 

Service:

ParkingFietsvriendelijkDiervriendelijkRestaurantZwemgelegenheid

 

Payments