Restaurant

Maison Saint-Crescent -
Cave à Vins et à Manger ** -
Narbonne

 

Maison Saint-Crescent - Cave à Vins et à Manger - NarbonneLionel Giraud, tweesterren chef, stelt een nieuw concept voor met Cave à Manger & Cave à Vins.

Schotels om te delen, vergezeld van wijnen uit de kelder, alles in een vriendelijke sfeer.

Een keuken doordrenkt met het terroir van Narbonne, waarbij wordt gegeten volgens een beweerde savoir-être: dit om u op uw gemak te stellen.

    Sites Pays Cathare    Les Citadelles du Vertige    La Région Occitanie Pyrénées Méditerranée    Qualité Tourisme Occitanie Sud de France    Grands Sites Occitanie Sud de France

Maison Saint-Crescent - Cave à Vins et à Manger - Narbonne Kom onder een prachtig gewelf van hardsteen uw ideeën en uw smaakpapillen opfrissen. 2500 referenties van goede wijnen om mee te nemen of ter plaatse te proeven wachten op u.

 

Waaronder zorgvuldig geselecteerde vleeswaren, gefrituurde etenswaren en bistro-gerechten met een regionaal accent die de gulzigheid opwekken van een geïmproviseerde maaltijd of een ontspannen ontmoeting met vrienden…

Maison Saint-Crescent - Cave à Vins et à Manger - Narbonne
Maison Saint-Crescent - Cave à Vins et à Manger - Narbonne

 

Maison Saint-Crescent - Cave à Vins et à Manger - Narbonne Het imposante gebouw ligt aan de rand van Narbonne, een stad vol geschiedenis, begrensd door het Robine kanaal. Sinds 2003, toen Lionel Giraud het beheer van de keuken en het etablissement op zich nam, heeft La Table Saint Crescent verschillende fases aan renovaties ondergaan. Na het eerste volledige jaar van herstel, waren Lionel Giraud en zijn team in 2014 al weer bezig met de inrichting die voor een beter comfort van de fijnproevers moest zorgen.

Maison Saint-Crescent - Cave à Vins et à Manger - Narbonne Het budget van ongeveer een ton werd geïnvesteerd om een ​​opleving aan het totale gebouw te geven. Stenen muren, kleine gewelven en antieke arcades bepalen het ontwerp van de inrichting, evenals de meubels en het serviesgoed.

 

Zulk een verrassend en harmonieus samenspel, heerlijk bij uw maaltijd bij Table Saint Crescent. Een mix vol geschiedenis en moderniteit combineert een warme en “relaxte” sfeer. De gerechten volgen elkaar in een verfijnd ballet aan kleuren en smaken op en worden door het team zorgzaam en discreet geserveerd…

Ville de Sigean   Office du Tourisme Côte du Midi   Ville de Serignan    Le Grand Narbonne

Maison Saint-Crescent - Cave à Vins et à Manger - Narbonne

In zijn Maison Saint-Crescent, biedt Chef Lionel Giraud een 2-sterren restaurant ‘La Table’ en een ‘Cave à Vins et à Manger’ waar een dagelijks menu wordt geserveerd.

 

De gastronomische keuken van Lionel Giraud is geïntensiveerd: verfijnd, inventief, veeleisend, het is een vlekkeloze partitie! Het is een subtiele mix van geuren, smaken en texturen. Kleine selectie van de kaart: biologische kip ei “kuit en gemarmerd” geraspte Melanosporum truffel, célerisotto met zonnebloempitten, groene kreeft in saffraan Corbières, wortelgroenten en peer met Combava, sap van full body karkassen en eindigend met Vacherin de aardbei kaffir limoenschil, verse basilicum en mascarpone slagroom, vloeibare lucht meringue.

Maison Saint-Crescent - Cave à Vins et à Manger - Narbonne

Tot onze grote tevredenheid van het eten varieert met de seizoenen. Als voor de wijnkaart, wijst hij op de terroir, de presentatie via Ipad is erg leuk!

 

Voor degenen die aarzelen, verschillende opties voor u beschikbaar zijn: van de Lunch voor ondernemers via de “Impromptu”, de “Conviviale” en “Confiance” formule … ster gastronomische reis gegarandeerd! Lionel is een van de top drie van de beste Franse chef-koks.

In zijn Maison Saint-Crescent – La Table, biedt Chef Lionel Giraud ‘une cuisine d’émotion’, gevormd door zijn opleiding, zijn reizen, zijn ontmoetingen, zijn inspiratie.

Maison Saint-Crescent - Cave à Vins et à Manger - Narbonne
Maison Saint-Crescent - Cave à Vins et à Manger - Narbonne

Gesproken Talen:

Français - French - Französisch - Francés - Francese - Frans  English - Anglais - Englisch - Inglés - Engels  Español - Spanish - Espagnole - Spanisch - Spagnolo - Spaans  


Openingstijden La Cave :
– 3 januari t/m 31 december – van 12:00 tot 14:00 en van 19:00 to 21:00
– Gesloten: zondag

Capaciteit Restaurant:
– 1 Restaurantzaal, 40 zitplaatsen

Mairie d'Armissan       Mairie de Vinassan       Mairie de Bages       Mairie de Coursan       Mairie de Salles-d'Aude      Mairie d'Ouveillan

Equipments and Services: 

* Restaurant
* Publieke Parking
* Catering
* Airconditioning

* Kindvriendelijk
* Diervriendelijk
* Tuin
* Faciliteiten voor mensen met beperking

Narbonne
Ville de Narbonne

Narbonne ligt aan de kust van de Middellandse Zee en vroeger aan de rivier de Aude. Narbonne staat in directe verbinding met de Middellandse zee door het canal de la Robine, een zijtak van het canal du midi. Op de plaats waar nu het canal de la Robine stroomt, stroomde vroeger de rivier de Aude. Narbonne heeft een rijke Romeinse geschiedenis. Op slechts 15 km van Narbonne ligt de gezellige familiebadplaats Narbonne-Plage. Deze plaats heeft 5 km aan mooie zandstranden, een jachthaven en een zeilschool. Het centrum van Narbonne wordt bepaald door het plein van het Place de l’Hotel de Ville. Hieromheen is eigenlijk alles gebouwd, zoals ook de winkelstraten. Aan dit plein bevindt zich ook het stadhuis en het vroegere aartsbisschoppelijk paleis, dat thans museum voor schilder, beeldhouwkunst en archeologieis. Vlak achter het plein bevindt zich de cathedrale Saint Just et Saint Pasteur. Deze kathedraal is gebouwd in de 13e en 14e eeuw, maar is helaas nooit afgebouwd, omdat een strategische Romeinse muur, die de stad beschermde tegen vijanden, dit in de weg stond. Narbonne, ooit een Keltiberische nederzetting, werd in 118 v.C. als Narbo Martius in een Romeinse kolonie omgezet en werd later hoofdstad van de tussen 125 en 118 v.C. ingerichte provincie Gallia Narbonensis. Omstreeks 400 werd de stad bisschopszetel. Van 462 tot 720 resideerden er Visigotische koningen. Van 720 tot 759 was Narbonne in handen van de Moren. Pippijn de Korte veroverde de stad op hen. In 1320 maakte een plotselinge wijziging van de loop van de Aude een einde aan de havenfunctie. De stad herleefde pas in de 20ste eeuw dankzij de wijnhandel...

 

Maison Saint-Crescent – Cave à Vins et à Manger **

 

Restaurant – Cave à Vins

 

68 Avenue du Général Leclerc
11100 Narbonne

 

Tel. +33 4.68.45.67.85

 

Emailcontact@saintcrescent.com

 


www.maison.saintcrescent.com

 

Restaurant
Menu du Jour: 25.00 €

 

Service:

ParkingFietsvriendelijkRestaurant

 

Payments