Overig

 

Ode aan Aude kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Ode aan Aude, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Ode aan Aude verstrekt.

Het gaat om de volgende persoonsgegevens:
– Uw voor- en achternaam
– Uw e-mailadres
– Uw IP-adres

Ode aan Aude verwerkt uw persoonsgegevens om u schriftelijk (per e-mail) te kunnen benaderen indien u daarom verzoekt.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Ode aan Aude worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Ode aan Aude gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

DELEN MET ANDEREN
Ode aan Aude verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

HOE LANG Ode aan Aude GEGEVENS BEWAART
Ode aan Aude bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. 

 

GOOGLE ANALYTICS
Ode aan Aude maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Ode aan Aude bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Ode aan Aude te kunnen verstrekken. 
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Ode aan Aude heeft hier geen invloed op.
Ode aan Aude heeft Google geen toestemming gegeven om via Ode aan Aude verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

CONTACTFORMULIER EN NIEUWSBRIEF

Via de website kunt u middels het contactformulier informatie vragen over de aangeboden huizen of diensten. Deze gegevens worden slechts zolang bewaard als nodig is voor beantwoording en afhandeling van de vraag. 

Tevens bestaat de mogelijkheid u te abonneren op de nieuwsbrief. In deze brief kunt u zich afmelden via een link indien u niet (langer) geinteresseerd bent in toezending hiervan.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een
verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@odeaanaude.fr. Ode aan Aude zal zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken, op uw verzoek reageren

 

Ode aan Aude neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Ode aan Aude maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Ode aan Aude verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op via Ode aan info@odeaanaude.fr.

www.odeaanaude.com is een website van Ode aan Aude.

Ode aan Aude is als volgt te bereiken:

Vestigingsadres:

Paul Arends

4 Chemin de l’Abreuvoir

11800 Bouilhonnac

Frankrijk
Telefoon: +33 6.65.73.55.87
E-mailadres: info@odeaanaude.fr