Kitchen2stars

Restaurant Istanbul **
Narbonne

 

Restaurant Istanbul Narbonne

Een warme en ontspannen plek.

 

Restaurant Istanbul in Narbonne is een warme, charmante en vriendelijke plek. Kom alleen, met vrienden of familie, en ontdek de Turkse gastronomie.

 

Kom onze specialiteiten proeven in een warme en gastvrije omgeving. Je vindt alle smaken van Turkije op je bord!

Restaurant Istanbul Narbonne

Koken op houtvuur zorgt voor ongeëvenaarde smaken die onmogelijk te reproduceren zijn met andere kookmethoden zoals een plancha of grill.

 

Ons restaurant biedt een ruime keuze aan Turkse specialiteiten bereid op houtvuur.

 

Onze Turkse keuken is vooral gebaseerd op verse producten.

Qualité Tourisme Occitanie Sud de France    La Région Occitanie Pyrénées Méditerranée  Grands Sites Occitanie Sud de France

Sites Pays Cathare        Les Citadelles du Vertige

Qualité Tourisme Occitanie Sud de France    La Région Occitanie Pyrénées Méditerranée  Grands Sites Occitanie Sud de France  Sites Pays Cathare   Les Citadelles du Vertige

 

Restaurant Istanbul Narbonne

Trakteer jezelf op een onvergetelijke ervaring in ons restaurant en ontdek onze houtgestookte grills in Narbonne.

 

Je wordt verwelkomd, op je plaats gezet en bediend door ons fantastische team, dat er alles aan doet om het je naar de zin te maken.

Smakelijk! Afiyet olsun

Restaurant Istanbul Narbonne

Een woordje van de chef

 

De chef-kok en het hele team heten je welkom in Istanbul.

 

Van houtgestookte grills en gerechten bereid met verse producten tot typisch Turkse desserts, we willen dat je de smaak van een duizenden jaren oude keuken ontdekt of herontdekt.

Ville de Sigean          Ville de Serignan

Office du Tourisme Côte du Midi Le Grand Narbonne

Ville de Sigean      Ville de Serignan  Office du Tourisme Côte du Midi   Le Grand Narbonne

Restaurant Istanbul Narbonne

Van traditionele recepten zoals Iskender, dat erg populair is in Turkije, tot meer uitgebreide gerechten zoals “Beyti Kebabi”, gemaakt van lamsvlees omwikkeld met kaas en overgoten met een saus waarvan onze chef het geheim kent, hopen we dat u een aangename tijd zult hebben in ons restaurant.


Aarzel niet om een van onze obers om advies te vragen.

Eet smakelijk.

Restaurant Istanbul Narbonne

De geschiedenis van de Turkse keuken.

 

De Turkse keuken is hoogst ongewoon. De verscheidenheid aan gerechten waaruit het bestaat, de manier waarop ze gecombineerd worden tot ware feestmaaltijden en de duidelijke complexiteit van elke categorie bieden zo’n rijkdom dat je er een leven lang over zou kunnen doen om het te bestuderen en te proeven.

 

De Turkse keuken is uitstekend dankzij haar unieke kenmerken en geschiedenis. Ze bestaat uit talrijke en gevarieerde gerechten die heel flexibel gecombineerd kunnen worden tot maaltijden met een bijna onbeperkte diversiteit.

Mairie de Peyriac-de-Mer      Mairie De Bages Aude

The Fork  Guide Petit Futé

Mairie de Peyriac-de-Mer      Mairie De Bages Aude  The Fork   Guide Petit Futé

 

Restaurant Istanbul Narbonne

Door de eeuwen heen hebben de Turken een rijke en inventieve keuken ontwikkeld. En omdat ze van oorsprong nomaden waren, moesten ze hun recepten aanpassen aan de omstandigheden en de plaats.

 

Tussen de 15e en 20e eeuw werd hun keuken beïnvloed door die van de landen die door het Ottomaanse Rijk werden veroverd (de Balkan, Palestina, Syrië, Irak, Egypte, Cyprus en de Maghreblanden), waar honderden koks werkten om de verfijnde smaak van de vorsten te bevredigen.

Restaurant Istanbul Narbonne

Een culinaire reis !

 

Uw restaurant Istanbul in Narbonne (Aude) biedt u de beste Turkse specialiteiten bereid met passie. Met een oriëntaals decor, een warme sfeer en muziek die typisch is voor ons land, reist u tijdens uw maaltijd naar het hart van Turkije. De rijkdom en vruchtbaarheid van ons land voorziet ons van uitstekende producten die ons in staat stellen de mediterrane keuken te sublimeren.

Restaurant Istanbul **

 

Restaurant – Turks

 

21 Bis Boulevard Marcel Sembat
11100 Narbonne

 

Tel. +33 9.82.55.46.03

 

GPS

Lat. 43° 18′ 69. 19″

Lon. 3° 00′ 34. 45″

 

Email

 


www.restaurant-narbonne-istanbul.com

 

Restaurant
A la Carte: 10.00 € tot 20.00 €

 

Service:

ParkingFietsvriendelijkDiervriendelijkRestaurant

 

Payments

Gesproken Talen:

Français - French - Französisch - Francés - Francese - Frans  English - Anglais - Englisch - Inglés - Engels   


Restaurant Istanbul – Narbonne:

– januari t/m december

– dinsdag t/m vrijdag – van 7:30 tot 15:00 en van 18:00 tot 22:00

– zaterdag – zondag – van 7:30 tot 22:00

– Gesloten: maandag

 

Capaciteit Restaurant:
– 2 Restaurantruimtes, 60 plaatsen   Faciliteiten voor mensen met beperking

Mairie d'Armissan     Mairie de Vinnassan    Mairie de Bages  

Mairie de Coursan     Mairie de Salles-d'Aude   Mairie d'Ouveillan

   Mairie d'Armissan     Mairie de Vinnassan     Mairie de Bages     Mairie de Coursan     Mairie de Salles-d'Aude     Mairie d'Ouveillan       

Equipments and Services: 

* Restaurant
* Publieke Parking

* Terras
* Faciliteiten voor mensen met beperking

Narbonne
Ville de Narbonne

Narbonne ligt aan de kust van de Middellandse Zee en vroeger aan de rivier de Aude. Narbonne staat in directe verbinding met de Middellandse zee door het canal de la Robine, een zijtak van het canal du midi. Op de plaats waar nu het canal de la Robine stroomt, stroomde vroeger de rivier de Aude. Narbonne heeft een rijke Romeinse geschiedenis. Op slechts 15 km van Narbonne ligt de gezellige familiebadplaats Narbonne-Plage. Deze plaats heeft 5 km aan mooie zandstranden, een jachthaven en een zeilschool. Het centrum van Narbonne wordt bepaald door het plein van het Place de l’Hotel de Ville. Hieromheen is eigenlijk alles gebouwd, zoals ook de winkelstraten. Aan dit plein bevindt zich ook het stadhuis en het vroegere aartsbisschoppelijk paleis, dat thans museum voor schilder, beeldhouwkunst en archeologieis. Vlak achter het plein bevindt zich de cathedrale Saint Just et Saint Pasteur. Deze kathedraal is gebouwd in de 13e en 14e eeuw, maar is helaas nooit afgebouwd, omdat een strategische Romeinse muur, die de stad beschermde tegen vijanden, dit in de weg stond. Narbonne, ooit een Keltiberische nederzetting, werd in 118 v.C. als Narbo Martius in een Romeinse kolonie omgezet en werd later hoofdstad van de tussen 125 en 118 v.C. ingerichte provincie Gallia Narbonensis. Omstreeks 400 werd de stad bisschopszetel. Van 462 tot 720 resideerden er Visigotische koningen. Van 720 tot 759 was Narbonne in handen van de Moren. Pippijn de Korte veroverde de stad op hen. In 1320 maakte een plotselinge wijziging van de loop van de Aude een einde aan de havenfunctie. De stad herleefde pas in de 20ste eeuw dankzij de wijnhandel...

 

Restaurant Istanbul **

 

Restaurant – Turks

 

21 Bis Boulevard Marcel Sembat
11100 Narbonne

 

Tel. +33 9.82.55.46.03

 

GPS

Lat. 43° 18′ 69. 19″

Lon. 3° 00′ 34. 45″

 

Email

 


www.restaurant-narbonne-istanbul.com

 

Restaurant
A la Carte: 10.00 € tot 20.00 €

 

Service:

ParkingFietsvriendelijkDiervriendelijkRestaurant

 

Payments