Naturisme

Sérignan-Plage -
Sérignan

 

Sérignan-Plage - Sérignan

Net als Portiragnes Plage en Vendres, voelt Serignan meer afgelegen en wild, met een met gras begroeide zandbank, die de weinige gebouwen die achter het strand liggen, verbergen.

 

Je kunt gewoon in de verte Cap D’Agde zien liggen en het Etang (binnenmeer) grenst aan de noordkant van het strand. Het restaurant achter de zandbank biedt eenvoudige maaltijden. U kunt ook mini-pony’s  huren voor de kinderen.

Sérignan-Plage - SérignanSerignan is heel populair in de zomer – wanneer het druk is. Om naar het naaktstrand te komen, sla rechtsaf bij Ranch St Jean naar Serignan – en volg de borden.


Serignan Plage is een populaire Zuid-Frankrijk strand bestemming voor duizenden vakantiegangers per jaar. Het strand heeft een wild en natuurlijke uitstraling en biedt volop ruimte om zich te verspreiden en te genieten voor spelletjes op het strand. Het strand wordt beschermd door wilde duinen aan de achterkant, waardoor het strand een prachtig karakter heeft.

Sud Herault - Communaute de Communes La Région Occitanie Pyrénées MéditerranéeLa Clape A.O.P.

Commune de Fleury d'Aude        Ville de Serignan

Sud Herault - Communaute de Communes    La Région Occitanie Pyrénées Méditerranée  La Clape A.O.P.  Commune de Fleury d'Aude   Ville de Serignan

 

Sérignan-Plage - SérignanHet strand heeft een brede expansie van fijn goudkleurig zand. Er is een klein gedeelte voor naturisten helemaal links van het strand (in de buurt van de kwelders), maar anderzijds wordt dit strand ook bezocht door gezinnen, die verblijven in de plaatselijke campings.

 

Als je genoeg hebt van het strand kun je altijd nog op de lokale camping gebruik maken van de zwembaden en glijbanen (tegen een kleine vergoeding per dag)…

Montpellier    Béziers Méditerranée  Le Grand Narbonne

Office de Tourisme Cap d'Agde Méditerranée         Pézenas

Montpellier    Béziers Méditerranée  Le Grand Narbonne  Office de Tourisme Cap d'Agde Méditerranée    Pézenas

 

Sérignan-Plage - SérignanSérignan is niet alleen een authentiek Frans stadje maar biedt ook de nabijheid van mooie stranden in Valras-Plage en Sérignan-Plage. En dat maakt de plaats dubbel aantrekkelijk.

 

Sérignan zelf heeft alles voor een onvergetelijke vakantie. Zoals een historisch centrum, een museum met hedendaagse kunst, een prachtige schouwburg en een typisch Frans dorpsplein met markt, restaurantjes en winkeltjes. De kerk uit de 12e eeuw (La Collégiale Notre Dame de Grâce) is ´s avonds verlicht en vertegenwoordigt één van de mooiste voorbeelden van de Gotische kunst.

Sérignan-Plage - SérignanDe zee is in dit gebied de schoonste van heel Frankrijk. Het water is helder en u ziet de vissen zwemmen! Er is vrijwel geen verschil tussen eb en vloed. Uw kinderen kunnen veilig toeven in het heldere blauwe water. In het seizoen houdt de strandwacht een oogje in het zeil.

 

Als u van surfen houdt, komt u eveneens aan uw trekken. De temperatuur van het water is heerlijk. Vaak staat er een goede wind. Het brede zandstrand bestaat uit fijn zand en het is nooit te druk om na een duik in het aangename water heerlijk te kunnen zonnebaden.

Sérignan-Plage - Sérignan
Sérignan-Plage - Sérignan

 

De ligging van Sérignan-Plage is perfect: te midden van de Hérault, tussen het natuurgebied de Camargue en Spanje in en dicht bij de badplaatsen Valras Plage, Vias Plage en Cap d’Agde. Leuk en spannend voor kinderen: grotten, een dinosauruspark, dierentuin of groot aquarium.

La Fédération des Espaces Naturistes en France    Organisation Naturiste Européenne  La Fédération naturiste internationale

Naturisme.com campings en France        Association Régionale de Naturisme en Languedoc-Roussillon

La Fédération des Espaces Naturistes en France    Organisation Naturiste Européenne  La Fédération naturiste internationale  Naturisme.com campings en France   Association Régionale de Naturisme en Languedoc-Roussillon

Sérignan-Plage

 

Stranden – Naturisme

 

Office de Tourisme Béziers Méditerranée – Sérignan
La Cigalière
1 Avenue de Béziers
34410 Sérignan

 

Tel. +33 4.67.32.35.33

 

Email

info@leserignanplage.com

 

Beach - Strand
www.ville-serignan.fr

 

Volwassenen: vrij entree
Kinderen: vrij entree

 

Service:

ParkingDiervriendelijkZwemgelegenheidRestaurantCafé, BarFietsvriendelijk

 

Payments

Gesproken Talen:

Français - French - Französisch - Francés - Francese - Frans  English - Anglais - Englisch - Inglés - Engels  Español - Spanish - Espagnole - Spanisch - Spagnolo - Spaans

 

Openingstijden Sérignan-Plage – Sérignan:
– januari t/m december

FFN - Naturisme      Association des Naturistes de Paris

Naturisme et-TerroirsFrance 4 Naturisme

FFN - Naturisme    Association des Naturistes de Paris   Naturisme et-Terroirs  France 4 Naturisme  

Equipments and Services: 

* Parkeer afstand 1 minuut
* Strand
* Zee
* Zand: fijn
* Boulevard

* Toilet
* Douche
* Restaurant
* Naturisten strand
* Café, Bar
* Groepen welkom

Sérignan-Plage

 

Stranden – Naturisme

 

Office de Tourisme Béziers Méditerranée – Sérignan
La Cigalière
1 Avenue de Béziers
34410 Sérignan

 

Tel. +33 4.67.32.35.33

 

Email

info@leserignanplage.com

 

Beach - Strand
www.ville-serignan.fr

 

Volwassenen: vrij entree
Kinderen: vrij entree

 

Service:

ParkingDiervriendelijkZwemgelegenheidRestaurantCafé, BarFietsvriendelijk

 

Payments