Restaurant

Stéphane Tournié -
Les Jardins de l'Opéra *** -
Toulouse

Stéphane Tournié Les Jardins de l'Opéra - Toulouse

 

Gelegen aan een binnenplaats op Capitol Square, zal de Florentijnse aanblik u zeker betoveren met zijn helderheid en vrede in het volle centrum van de stad. Zaal en individuele lounges zijn er om aan uw verwachtingen te voldoen.

Stéphane Tournié Les Jardins de l'Opéra - Toulouse Of het nu gaat Salle à manger en rotonde, de bloemrijke binnenplaats of rond het zwembad, er heerst een unieke sfeer, vredig, discrete luxe en welzijn, die volledig samengaan met de keuken van Stephane Tournié. Zijn verfijnde keuken, vol karakter, smaakvol, creatief en authentiek. De nadruk ligt op mooie producten met respect voor hun smaken waarin het meestal sublimeert. Het is een grote keuken in het zuiden van Frankrijk, met respect voor de tradities zonder slaafsheid…

Unesco World Heritage Convention      Canal du Midi    L'Officiel du Canal du Midi       Office de Tourisme de Toulouse           

Stéphane Tournié Les Jardins de l'Opéra - ToulouseDe zeer Florentijnse geest van de Tuinen van de Opera betovert. Gelegen in een chique nis op de Place du Capitole, straalt deze elegante en discrete gastronomische tafel, met zijn lichtgevend glazen dak, sereniteit uit door zijn rust in het hart van de stad.

Stéphane Tournié Les Jardins de l'Opéra - ToulouseSalle à manger en rotonde, individuele salons en bloemrijke binnenplaats, de sfeer is heel bevorderlijk voor het ontdekken van de prachtige gastronomische creaties ondertekend Stéphane Tournié. Deze inwoner van Lourdes, leerling van Lucien Vanel en André Daguin, smeedde zijn filosofie bij Taillevent en bij Christian Constant in Parijs, maar reisde ook naar het buitenland van onder meer Chicago naar Singapore.

    Mairie de Villefranche-de-Lauragais    Castelnaudary Tourisme    Qualité Tourisme Occitanie Sud de France    Grands Sites Occitanie Sud de France   Ville de revel

Stéphane Tournié Les Jardins de l'Opéra - ToulouseIn het zuiden van Frankrijk, in de regio Occitanië, ligt Toulouse. De stad behoort met zijn 450.000 inwoners tot één van de grotere steden in Frankrijk. Het is een leuke stad voor een stedentrip of een tussenstop als je op doorreis bent naar Spanje. Toulouse wordt gezien als een belangrijke stad in de luchtvaart, en verschillende luchtvaartmaatschappijen zijn daarom hier gevestigd.

Stéphane Tournié Les Jardins de l'Opéra - ToulouseDaarnaast staat Toulouse ook bekend om zijn rijke historie, die nog terug te vinden is in verschillende gebouwen en monumenten in de stad. Toulouse is een echte studentenstad en is daarom boordevol hippe eettentjes, gezellige barretjes en leuke cafeetjes. Kom tot rust in één van de prachtige tuinen van de stad of struin door de gezellige winkelstraten en over de verschillende marktjes. Daarnaast kun je hier ook zeker lekker eten! In de stad zijn genoeg tapasbarretjes, Franse bistro’s en sterrenrestaurants te vinden. Deze stad is zeker een bezoekje waard!

Le Guide Michelin - 1 étoile
Stéphane Tournié Les Jardins de l'Opéra - Toulouse
Stéphane Tournié Les Jardins de l'Opéra - Toulouse

Gesproken Talen:

Français - French - Französisch - Francés - Francese - Frans  English - Anglais - Englisch - Inglés - Engels  Español - Spanish - Espagnole - Spanisch - Spagnolo - Spaans  Deutsch - German - Alemán - Allemand - Tedesco - Duits  Cataluña - Catalan - Katalonien - Catalana - Catalaans

 

Openingstijden Gastronomisch restaurant:

– Lunchservice, woensdag t/m zaterdag, van 12:00 tot 13:30 

– Dinerservice, dinsdag t/m zaterdag van 20:00 tot 21:30

 

Openingstijden Côté Comptoir gourmand:

– Lunchservice, woensdag t/m zaterdag, van 12:00 tot 13:45
– Dinerservice, dinsdag t/m zaterdag van 20:00 tot 22:00 

Equipments and Services: 

* Restaurant
* Publieke Parking
* Terras
* Airconditioning

* Gastronomique
* Diervriendelijk
* Tuin
* Faciliteiten voor mensen met beperking

Stéphane Tournié –
Les Jardins de l’Opéra ***

 

Restaurant gastronomique – Restaurant Côté Comptoir gourmand

 

1 Place du Capitole
31000 Toulouse

 

Tel. +33 5.61.23.07.76

 

Email

contact@lesjardinsdelopera.fr

 


www.lesjardinsdelopera.fr

 

Restaurant

Restaurant gastronomique

Menus: 35.00 € tot 110.00 €
Lunch menu: 35.00 €
A la carte: 20.00 € tot 40.00 €

 

Restaurant Côté Comptoir gourmand

A la carte: 8.00 € tot 35.00 €

 

Service:

ParkingRestaurant

 

Payments