Beach - Strand

Valras Plage

Valras Plage

Varas-Plage is een typische badplaats aan de zuidkust van Frankrijk. Geringd met veel fatsoenlijke restaurants, een haven en veel winkels, Valras-Plage biedt u ook genoeg dingen te doen wanneer je een pauze van het strand willen. Het strand is groot en de zee is ondiep en warm. Er zijn ook tal van badmeesters op plicht. De brede open vlakte van zand in Valras-Plage biedt comfortabel plaats aan een groot aantal vakantiegangers, zodat u genoeg ruimte om zich te verspreiden en te ontspannen.

Valras Plage  Er is ook genoeg te doen na het strand met veel restaurants, boetieks en ijs kraampjes. Tijdens de zomer is er ook een kinderboerderij avonturenpark en kermisattracties alleen door de haven.

Valras-Plage heeft een 4 km. lang zandstrand dat in het hoogseizoen dagelijks wordt gereinigd. Het strand is voorzien van 4 EHBO posten. Het strand ligt direct aan de boulevard, waar je gezellige terrasjes en restaurants vindt.

La Région Occitanie Pyrénées Méditerranée      Qualité Herault – Un département à découvrir   Tourisme Herault    Sud Herault - Communaute de Communes      Conseil Départemental de l'Hérault

Valras Plage Voor kinderen zijn er speeltoestellen op het strand. Aan de boulevard staan douches. Een klein pendeltreintje verbindt het het oostelijke en westelijke strand met elkaar van half juni tot half september. De zee is bij Valras-Plage relatief rustig, het strand loopt langzaam af in zee en er zijn golfbrekers. Daarom een zeer geschikte locatie voor een strandvakantie in Zuid Frankrijk voor gezinnen met jonge kinderen.

Valras Plage
Valras Plage

    Valras Plage      Commune de Fleury d'Aude   Office du Tourisme Côte du Midi     Le Grand Narbonne 

Valras Plage In elk jaargetijde is het fijn om naar het strand te gaan, lekker uitwaaien, zonnebaden, zwemmen, langs de zee slenteren ….. En dat kan allemaal in Valras-Plage, een gezellig stranddorpje aan de Middellandse Zee. Het is nog niet zo overbevolkt dat er geen parkeerplek te vinden is en er zijn voldoende gezellige terrasjes, restaurantjes en winkeltjes.

Valras Plage

Op het brede strand vind je onder andere een strandtent waar ligbedden te huur zijn en er zijn speeltoestellen wat het voor de kleintjes extra leuk maakt.

Het weer in Valras-Plage in heerlijk, het heeft een Middellandse Zee klimaat met 300 dagen zon per jaar! Valras-Plage is daarom zeer geschikt voor een strandvakantie. Het strand loopt geleidelijk af in Middellandse Zee, prettig om te zwemmen en kleine kinderen kunnen er veilig spelen.

 Escapades en Narbonnaise Méditerranée Office de Tourisme Cap d'Agde Méditerranée    La Clape A.O.P.    Béziers Méditerranée   Sud de France - Le Meilleur de l'Occitanie

Valras Plage

De stranden zijn breed en strekken zich over 6 kilometer uit, zodat er voor iedereen volop ruimte is, zelfs in het hoogseizoen. Bij helder weer zijn vanaf het strand de bergkammen van de Pyreneeën te zien. Dit gevoel van ruimte wordt nog extra versterkt door de laagbouw aan de Boulevard: hier staan voornamelijk herenhuizen en enkele hotels.

Gesproken Talen:

Français - French - Französisch - Francés - Francese - Frans  English - Anglais - Englisch - Inglés - Engels  Español - Spanish - Espagnole - Spanisch - Spagnolo - Spaans

 

Openingstijden Valras Plage:
– 01 januari t/m 31 januari

Mairie d'Armissan       Mairie de Coursan       Mairie de Vinassan       Mairie de Fleury-d'Aude       Mairie de Salles-d'Aude       Mairie de Vendres

Equipments and Services: 

* Publieke Parking
* Strand
* Zee
* Zand: fijn
* Naturistengebied

* Toilet
* Setting: Landelijk
* Restaurants
* Café, Bar
* Groepen welkom

Valras Plage

 

Stranden

 

Office de Tourisme de Valras-Plage
2 Square René-Cassin
34350 Valras-Plage

 

Tel. +33 4.99.41.36.36

 

Email

mairie@ville-valrasplage.fr

 

Beach - Strand
www.ville-valrasplage.fr

 

Volwassenen: vrij entree
Kinderen: vrij entree

 

Service:

ParkingDiervriendelijkZwemgelegenheidRestaurantCafé, BarFietsvriendelijk

 

Payments